Literatura in članki

 • Bioresonančna terapija BICOM© z nihanji – kaj je to?

  V prvih aprilskih dneh breza in spomladi cvetoče drevje spuščajo svoje pelode v topel pomladni veter. Takrat mnogi alergiki ne upajo na prosto, saj imajo težave s senenim nahodom.
  Več o ...
 • Težave moramo nadzorovati sami

  Vse več ljudi se zaradi težav z alergijami in dermatitisom odloča za bioresonančno metodo, ki v zdravljenju teh bolezni dosega izjemne rezultate. Zakaj je zdravljenje s frekvencami tako uspešno in kaj morajo pacienti storiti sami, nam je povedala Darinka Strmole, dr. med., vodja ordinacije za celostno zdravljenje in bioresonančno metodo BICOM ter predsednica strokovnega sveta na lnštitutu za bioresonanco in regulativno medicino.
  Več o ...
 • Elektro smog

  V današnjem času smo obdani z električnimi in elektromagnetnimi polji, kot so televizija, radio, radar, računalniki, mobilni telefoni, ojačevalci wi-fi …
  Več o ...
 • Bioresonanca na prvem mestu

  Bioresonančna metoda je pri nas zagotovo med bolj znanimi komplementarnimi oblikami zdravljenja in po dveh desetletjih uživa med uporabniki veliko zaupanje. Pripisujemo ji kar prvo mesto po uspešnosti med vsemi metodami zdravljenja, ki niso šolsko medicinske.
  Več o ...
 • Odkriva vzroke bolezni in spodbuja samo zdravljenje

  Poznate bioresonančno terapijo, kako deluje in kaj vse lahko z njo zdravimo? Zdravilec, ki si je kronične zdravstvene težave pozdravil prav z bioresonančno metodo, zdaj pa z njo zdravi druge, pozna obe plati zdravljenja.
  Več o ...
 • Voda

  Voda kot nosilec nihanj v telesu. S spektralno analizo je mogoče vsaj v grobem ugotavljati razlike v sevanju različnih vodnih vzorcev.
  Več o ...
 • Voda - sposobnost pomnjenja informacij

  Kaj pomeni izjava, da si voda lahko zapomni informacije? Na to vprašanje lahko iz stališča kemije komajda odgovorimo, saj se takšna ugotovitev nanaša izključno na fizikalne fenomene, ki razlago najdejo prej na področju kvantne fizike.
  Več o ...
 • Biofizikalne osnove bioresonančne metode

  Znanstvena spoznanja na področju fizike so se v zadnjih 90-tih letih tako razširila, da jih težko sprejemamo in še težje vključujemo v naše vsakdanje življenje. Bioresonančna metoda je ena izmed zelo uspešnih poskusov prenosa teh spoznanj v medicino. Biofizika si je zadala za nalogo uporabo najnovejših spoznanj v kvantni fiziki na bioloških sistemih. Z nadaljnjimi raziskavami bomo razjasnili in razumeli še več.
  Več o ...
 • Ali obstajajo na dokazih osnovane raziskave, ki potrjujejo učinkovitost bioresonančne terapije?

  O učinkih zdravljenja z bioresonanco je Hans Bruegemann, vodja inštituta, Graefelfing pri Muenchnu, izdelal različne študije.
  Več o ...
 • Prospective randomised study to check the results of treatment using endrogenous electromagnetic fields, in the case of slight liver cell damage

  21.01.2019

  The fundamental question of how a living organism such as a human being,which is composed of an astronomical number of cells, is able to coordinate optimal function and above all the entire life cycle (cell proliferation, differentiation, apoptosis, etc.) of each individual cell in such way that the integrity of the overall system is retained, is as old as science itself.
Prvi123ZadnjiVsi