Literatura in članki

 • Energijske metode testiranja v bioresonančni ordinaciji BICOM

  Pri energijskem testiranju alergij ali drugih frekvenčnih vzorcev informacijo o nihanju neke substance ustrezno primerjamo s spektrom nihanja zdravljenca. Odločilna je ugotovitev, da lahko resonančni fenomen dokažemo z ujemanjem. V ta namen najpogosteje uporabljajo kineziološki mišični test, alergološki resonančni test s tenzorjem ali elektroakupunkturni test po dr. Vollu.
  Več o ...
 • Kako določamo in merimo nihanja?

  Kako lahko aparat BICOM ta fina nihanja telesa meri in kako določa njihove spremembe? Naprava ne misli. Naprava ničesar ne meri in tudi ničesar ne ve. Ve pa terapevt, ki sestavi program.
  Več o ...
 • Motilna nihanja

  Če osvojimo misel, da vse okoli nas in v nas niha, potem si lahko predstavljamo, da obstajajo take informacije o nihanju, ki lahko na bioresonančno metodo BICOM vplivajo ugodno, in take, ki jo zavirajo oziroma celo blokirajo. Naloga terapevta je, da najde tudi te energijske terapevtske blokade in jih po možnosti odstrani.
  Več o ...
 • Odstranjevanje amalgama in razstrupljanje z bioresonančno metodo BICOM

  Živo srebro se izloča iz plomb v obliki hlapov, manjše količine zaužijemo predvsem med žvečenjem zaradi trenja oziroma obrabe. Odmerki so odvisni od števila in velikosti plomb. (Svetovna zdravstvena organizacija WHO je leta 1991 objavila, da so amalgamske plombe drugi največji vir živega srebra v človeškem organizmu.
  Več o ...
 • Pomen črevesja, mikroflora in kandida

  V našem črevesju so običajno milijarde malih sostanovalcev, kot so bakterije in drugi organizmi, ki sestavljajo črevesno floro. Črevesna flora tehta 1–2 kilograma in je nekakšen organ znotraj organa. Uravnotežena črevesna flora je izjemno pomembna za naš imunski sistem.
  Več o ...
 • Resonančni fenomen v medicini

  Vse je v nihanju! Univerzum niha, zemlja niha, človek niha, organi nihajo. Pljuča nihajo drugače, kot nihajo jetra. Obolelo tkivo niha drugače kot zdravo.
  Več o ...
 • Voda in telo

  V telesu imamo 70 odstotkov vode. Koliko neskončno možnosti imajo naše telo in njegove celice, da sprejemajo elektromagnetne informacije, jih shranijo ali oddajo. Koliko informacij sprejme naše telo vsak dan že samo z uživanjem vode iz napitkov in živil – pozitivnih in negativnih informacij.
  Več o ...
 • Alergije in telo

  Naš imunski sistem se je v milijonih let razvil v neskončno zapleten, a izredno učinkovit obrambni mehanizem. Ima nalogo, da naše telo varuje pred bolezenskimi klicami, kot so virusi, bakterije, glivice in paraziti.
  Več o ...
 • Kaj je alergija?

  Beseda »alergija« izvira iz grščine in pomeni »drugače« (alos). Leta 1906 je dunajski pediater Clemens von Pirquet prvič opredelil pojem alergija: »Alergija je drugačno reagiranje telesa na neko snov, na katero se je telo predhodno senzibiliziralo.«
  Več o ...
 • Ugotavljanje alergij in drugih težav

  Pravilna diagnoza (grško: spoznati, razlikovati) neke bolezenske slike je osnovni pogoj za pravilno in učinkovito terapijo.
  Več o ...
PrviPrejšnji123ZadnjiVsi