Nadaljevalni moduli

Po pridobitvi vseh ustreznih pogojev za zdravilsko licenco ste sedaj pripravljeni za nov sveženj izobraževanj. Pred vami je nekaj izjemno zanimivih delavnic, ki so pripravljene na razumljiv način, z namenom da lahko postopno gradite svoje znanje. Delavnice niso obvezne, so pa zelo priporočljive, saj boste lažje sestavljali celostno BICOM sistematiko, ki je zelo obširna.

Pridobljeno znanje vam bo pomagalo pri vsakodnevnem pridobivanju terapevtskih izkušnje ter vas krepilo v naprednega terapevta.  

 • Rumena mapa - priporočila za bioresonančno ordinacijo

  21.02.2018

  V sklopu webinarja pridobi terapevt vsa priporočila, tako pravna kot tehnična, ki so potrebna za pripravo bioresonančnega prostora in naprav.
  Več o ...
 • Postopek KTT testiranja

  04.03.2020

  KTT testiranje je kombiniranje različnih testnih ampul in predstavlja obsežno testno sistematiko.
  Več o ...
 • Bachova cvetna terapija

  12.12.2020

  Predavatelj: Mojca Slodej Kušlan
  Več o ...
 • BBC2 online delavnice

  15.12.2020

  Predavatelj: Ute Gibelius
  Več o ...
 • Obravnava hrbteničnih težav

  12.02.2022

  Hrbtenične težave so ene najpogostejših težav, s katerimi se pacienti obračajo tudi na bioresonanco. V webinarju se seznanimo z zanimivim pristopom obravnave hrbteničnih težav, kadar želimo uspešno dopolniti delo z ortopedskim KTT setom ali le-tega nimamo. Terapevti, ki obiskujejo bioresonančne module za pridobitev naziva zdravilec bioresonančni terapevt, posluša webinar v sklopu svojih predavanj ter se udeleži delavnice, kjer lahko zastavi vprašanja, ki so se pojavila med učenjem. Na učne delavnice se lahko prijavijo tudi obstoječi terapevti, ki želijo obnoviti znanje ali so se jim pojavila vprašanja na to vrsto terapije med samim delom. Vabljeni!
  Več o ...