Bioresonanca: osnove in metode

 • Energijske metode testiranja v bioresonančni ordinaciji BICOM

  Pri energijskem testiranju alergij ali drugih frekvenčnih vzorcev informacijo o nihanju neke substance ustrezno primerjamo s spektrom nihanja zdravljenca. Odločilna je ugotovitev, da lahko resonančni fenomen dokažemo z ujemanjem. V ta namen najpogosteje uporabljajo kineziološki mišični test, alergološki resonančni test s tenzorjem ali elektroakupunkturni test po dr. Vollu.
  Več o ...
 • Kako določamo in merimo nihanja?

  Kako lahko aparat BICOM ta fina nihanja telesa meri in kako določa njihove spremembe? Naprava ne misli. Naprava ničesar ne meri in tudi ničesar ne ve. Ve pa terapevt, ki sestavi program.
  Več o ...
 • Motilna nihanja

  Če osvojimo misel, da vse okoli nas in v nas niha, potem si lahko predstavljamo, da obstajajo take informacije o nihanju, ki lahko na bioresonančno metodo BICOM vplivajo ugodno, in take, ki jo zavirajo oziroma celo blokirajo. Naloga terapevta je, da najde tudi te energijske terapevtske blokade in jih po možnosti odstrani.
  Več o ...
 • Odstranjevanje amalgama in razstrupljanje z bioresonančno metodo BICOM

  Živo srebro se izloča iz plomb v obliki hlapov, manjše količine zaužijemo predvsem med žvečenjem zaradi trenja oziroma obrabe. Odmerki so odvisni od števila in velikosti plomb. (Svetovna zdravstvena organizacija WHO je leta 1991 objavila, da so amalgamske plombe drugi največji vir živega srebra v človeškem organizmu.
  Več o ...
 • Pomen črevesja, mikroflora in kandida

  V našem črevesju so običajno milijarde malih sostanovalcev, kot so bakterije in drugi organizmi, ki sestavljajo črevesno floro. Črevesna flora tehta 1–2 kilograma in je nekakšen organ znotraj organa. Uravnotežena črevesna flora je izjemno pomembna za naš imunski sistem.
  Več o ...
 • Odkriva vzroke bolezni in vzpostavlja samozdravljenje

  Poznate bioresonančno terapijo, kako deluje in kaj vse lahko z njo zdravimo? Zdravilec, ki si je kronične zdravstvene težave pozdravil prav z bioresonančno metodo, zdaj pa z njo zdravi druge, pozna obe plati zdravljenja.
  Več o ...
 • Biofizikalne osnove bioresonančne metode

  Znanstvena spoznanja na področju fizike so se v zadnjih 90-tih letih tako razširila, da jih težko sprejemamo in še težje vključujemo v naše vsakdanje življenje. Bioresonančna metoda je ena izmed zelo uspešnih poskusov prenosa teh spoznanj v medicino. Biofizika si je zadala za nalogo uporabo najnovejših spoznanj v kvantni fiziki na bioloških sistemih. Z nadaljnjimi raziskavami bomo razjasnili in razumeli še več.
  Več o ...
 • Resonančni fenomen v medicini

  Vse je v nihanju! Univerzum niha, zemlja niha, človek niha, organi nihajo. Pljuča nihajo drugače, kot nihajo jetra. Obolelo tkivo niha drugače kot zdravo.
  Več o ...
 • Elektro smog

  V današnjem času smo obdani z električnimi in elektromagnetnimi polji, kot so televizija, radio, radar, računalniki, mobilni telefoni, ojačevalci wi-fi …
  Več o ...
 • Bioresonanca na prvem mestu

  Bioresonančna metoda je pri nas zagotovo med bolj znanimi komplementarnimi oblikami zdravljenja in po dveh desetletjih uživa med uporabniki veliko zaupanje. Pripisujemo ji kar prvo mesto po uspešnosti med vsemi metodami zdravljenja, ki niso šolsko medicinske.
  Več o ...
PrviPrejšnji12ZadnjiVsi