Novice

  • Polletno srečanje BICOM bioresonančnih terapevtov

    14.06.2015

    14.6. je potekalo polletno srečanje BICOM bioresonančnih terapevtov, kjer so si izmenjevali terapevtske izkušnje, nabirali nova znanja ter se seznanjali s standardi potrebnih za še boljšo bioresonančno prakso.
    Več o ...
  • Ob 20. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji

    13.09.2014

    Ob častitljivi obletnici smo se BICOM terapevti in drugi njeni zagovorniki in podporniki zbrali v Portorožu na dvodnevnem mednarodnem kongresu. Organizator je bil Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino. Predsednica njegovega strokovnega sveta Darinka Strmole, dr.med., se je v imenu članov inštituta zahvalila najbolj zaslužni za tako pohvalno stanje v Sloveniji, gospe Tei Rome.
    Več o ...
  • Mednarodni kongres ob 20. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji

    06.09.2014

    5. in 6.9. je v Portorožu (hotel Slovenija, Lifeclass) potekal prvi mednarodni kongres ob 20. obletnici BICOM bioresonančne metode v Sloveniji. Kongresa se je udeležilo preko sto udeležencev, ki so prišli ne samo iz Slovenije, temveč tudi iz Švice, Nemčije, Švedske, BIH, Hrvaške, Srbije, Črne gore, Makedonije in Kosova. Strukturo udeležencev je v veliki večini sestavljala stroka, saj je bilo več kot 75% udeleženih z uradno medicinsko ter farmacevtsko izobrazbo.
    Več o ...
Prvi34567ZadnjiVsi