1. slovenski kongres integrativne medicine z mednarodno udeležbo

23.11.2013

23.11.2013 je potekal 1. slovenski kongres integrativne medicine z mednarodno udeležbo. Kongresa se je udeležilo preko 200 obiskovalcev, zdravnikov, farmacevtov, zdravilcev. Predavali so pomembni slovenski zdravniki, ki podpirajo komplementarnost v klasični medicini.

Več o programu si lahko preberete na povezavi Združenja za integrativno medicino. Kako je h kongresu prispevala bioresonanca, pa si preberite s klikom na več.

Predavanje Integracija bioresonance v družinski medicini je na kongresu predstavila dr. Strmole, ki je skoraj 25 let delala kot zdravnica v šolskem dispanzerju v osnovnem zdravstvu. Na medicinski fakulteti v Ljubljani je zaključila podiplomski študij sistemske družinske in partnerske terapije. Zadnje tri leta študira tudi pristope zdravljenja ajurvedske medicine na štiriletnem študiju Mahariši ajurvede za zdravnike pod okriljem Maharishi College of Perfect Health iz  Nizozemske. Že več let se izpopolnjuje v veščinah bioresonančne terapije in diagnostike v okviru Zavoda za bioresonanco. Sedaj ima  samostojno ambulanto za celostno zdravljenje in bioresonanco ter družinsko psihoterapijo.                                                                                                    

Zavod za bioresonanco se dr. Strmole zahvaljuje za odlično predstavitev uporabne bioresonančne terapije v praksi.

Njeno predavanje si lahko ogledate na spletni strani. Združenja za integrativno medicino ter kmalu tudi v elektronskem zborniku, ki ga naročite pri nas ali neposredno na info@zims.si.

 Darinka Strmole, dr.med in 

direktorica Zavoda za bioresonanco Antonina Rome, dr.med.

  • 1. slovenski kongres integrativne medicine
    1. slovenski kongres integrativne medicine
  • 1. slovenski kongres integrativne medicine
    1. slovenski kongres integrativne medicine