Ob 20. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji

Ob 20. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji

13.09.2014

Ob častitljivi obletnici smo se BICOM terapevti in drugi njeni zagovorniki in podporniki zbrali v Portorožu na dvodnevnem mednarodnem kongresu. Organizator je bil Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino. Predsednica njegovega strokovnega sveta Darinka Strmole, dr.med., se je v imenu članov inštituta zahvalila najbolj zaslužni za tako pohvalno stanje v Sloveniji, gospe Tei Rome.

V prvem dnevu kongresa nam je lastnik nemške firme Regumed, ki izdeluje BICOM bioresonančne aparate in skrbi za izobraževanja njihovih uporabnikov, gospod Hans Bruegemann predstavil začetke bioresonance in zadnje dosežke na področju bioresonančne terapije. Strokovna sodelavka in terapevtka Sabine Rauch, dr.med. nam je prikazala praktično uporabo nadrejenih meridianov pri težjih boleznih in načine, kako ukrepati pri terapevtskih blokadah.

Naslednji dan se je zvrstilo 15 krajših predavanj BICOM terapevtov iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Srbije, ki smo predstavili koristne informacije za delo iz lastne terapevtske prakse. Med posebnimi gosti je bil tudi Petar Papuga, dr.med., ki je podal nekaj informacij glede uporabe petih elementov v splošni praksi. Moj prispevek je bil glede terapevtskega pristopa k zdravljenju borelioze, ki je zelo kompleksen in zahteven in se je v moji praksi izkazal za zelo učinkovitega. Glede na zanimanje ostalih terapevtov sklepam, da so bile informacije koristne in uporabne. Menim pa tudi, da večina terapevtov premalo išče nove lastne rešitve k hitrejšem in učinkovitejšem pristopu k zdravljenju s pomočjo bioresonance.

Druženje na kongresu je bila poleg predstavljenih tem tudi priložnost za strokovne pogovore in nova poznanstva, zato takih priložnosti ne gre zamuditi.

Objavljeno: 11/09/2014
Avtor: Bernarda Valenčič, mag.farm.
Vir: Val-natura

  • Spacer
  • Spacer
  • asdf asdfasas fd raqer <dfas fad
    asdf asdfasas fd raqer
  • fa ngs dasdfa sdf
    fa ngs dasdfa sdf