O izobraževanjih

Na inštitutu za bioresonanco in regulativno medicino skrbimo tako za začetne terapevte kot tudi terapevte, ki imajo že večletne izkušnje.

Izobraževanja so razdeljena na več sklopov kot prikazuje spodnja shema.

Informativne vsebine so namenjene vsem, ki se še odločate o tem, ali je poklicna bioresonančna pot tista prava za vas.

Osnovni moduli so namenjeni terapevtom, ki pridobivate ustrezna dokazila za pričetek opravljanja dejavnosti.

Ob pridobitvi licence MInistrstva za zdravje pa svojo izobraževalno pot nadaljujete po vrstnem redu kot so nanizane rubrike v nadaljevalnih in naprednih modulih.

S sprehodom po rubrikah si lahko poiščete sebi primerne teme, preberete več o njihovi vsebini ter se na ustrezne seminarje prijavite preko spletne trgovine. 

Želimo vam veliko zabavnih trenutkov na vaši poti raziskovanja in učenja BICOM bioresonančne metode.

Nov pogled na bioresonanco

Nov pogled na bioresonanco

Datum:
Brezplačno predavanje prof.dr. Ludwiga Haslerja - filozofa, fizika in publicista - ob 20. obletnici Regumeda v Švici. Predavanje nam s svojo filozofsko širino nudi svež pogled na razlago delovanja bioresonančne terapije.

Vabimo Vas k ogledu brezplačnega enournega predavanja prof.dr. Ludwiga Haslerja - filozofa, fizika in publicista, ki je kot gostujoči predavatelj predaval ob 20. obletnici Regumeda v Švici. Predavanje nam s svojo filozofsko širino nudi svež pogled na razlago delovanja bioresonančne terapije. Vsebina je resnično vredna ogleda.

Kontaktni obrazec

Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino

Podutiška cesta 46,
1000 Ljubljana

Matična številka: 6038689000
Davčna številka: 90091892
Transakcijski račun: 03111-1000444272
SWIFT banka: SKBASI2X

    1. Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.