Novice

  • Voščilo

    31.12.2023

    Za nami je še eno uspešno leto. V novem letu vam želimo obilo novih izzivov, uspehov, novih znanj.
    Več o ...
  • Voščilo

    23.12.2020

    Zahvaljujemo se vam za uspešno sodelovanje v letu 2021. Novo leto pa naj vsem prinese nove priložnosti in uspehe, ter da skupaj presežemo vse zastavljene cilje.
    Več o ...
  • 2. mednarodni kongres BICOM bioresonance v Sloveniji

    10.11.2019

    V oktobru smo slavili 25. let BICOM bioresonance v Sloveniji. V ta namen je Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino organiziral tudi 2. mednarodni kongres v Portorožu.
    Več o ...
  • Inštitut se predstavi na ECIM 2019 v Barceloni

    10.11.2019

    Od 13. do 15. septembra 2019 je potekal 12. evropski kongres integrativne medicine, kjer se je predstavil tudi Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino.
    Več o ...
  • Seminar v Beogradu

    03.07.2019

    Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino, združuje BICOM terapevte celotnega balkanskega področja. Tokratni večji seminar je potekal v Beogradu, ki ga je vodila dr. Antonina Rome. Naznanjamo in veselimo se tudi skupnega 2. mednarodnega kongresa ob 25. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji.
    Več o ...
  • Oddaja Za zdravje - Darinka Stmole, dr. med.

    27.05.2019

    Oglejte si posnetek oddaje Za zdravje, v kateri bioresonanco predstavi Darinka Stmole, dr. med.
    Več o ...
  • Bioresonanca in dieta ukrotita kandido!

    28.03.2019

    V reviji Zarja je bil objavljen članek terapevtke Urške Hrovat.
    Več o ...
  • Odpravlja vzroke zdravstvenih težav

    17.12.2018

    V reviji Jana je bil objavljen članek s terapevtko Urško Hrovat.
    Več o ...
  • 58. Mednarodno srečanje BiCOM

    05.12.2018

    Udeležili smo se 58 mednarodnega kongresa v Fuldi, Nemčiji. Skupaj z več kot 500 mednarodnimi strokovnjaki s celega sveta, profesorji, doktorji, medicinski specialisti, pediatri, veterinarji, osteopati in ostalimi terapevti smo spoznavali izjemne metode testiranj, da bi našli tudi najbolj skrite patogene. Za naše paciente to pomeni, da lahko zagotovimo še bolj učinkovito in ciljno zdravljenje!
    Več o ...
  • Bioresonanca na prvem mestu

    19.07.2018

    Bioresonančna metoda je pri nas zagotovo med bolj znanimi komplementarnimi oblikami zdravljenja in po dveh desetletjih uživa med uporabniki veliko zaupanje. Pripisujemo ji kar prvo mesto po uspešnosti med vsemi metodami zdravljenja, ki niso šolsko medicinske. Najbolj opevana je njena pomoč pri alergijah, kjer naj bi veljala 80-odstotna uspešnost, sicer pa je pri različnih težavah v povprečju uspešna med 60 in 90 odstotki.
    Več o ...
  • Zajedalce odkrije in odpravi

    13.07.2018

    Bioresonanca, alternativna metoda prijaznega zdravljenja. Z bioresonanco ustvarimo neugodne pogoje za zajedalce, da jih tako izbezamo iz celic.
    Več o ...
  • Okrogla miza "Zdravilstvo jutri"

    14.07.2015

    »Če želimo boljši jutri, moramo ukrepati danes. Zato tudi Zdravilstvo jutri. Brez etiket, diskriminacij, z visoko stopnjo etike in morale ter z vso odgovornostjo v dobro vseh, uporabnikov in izvajalcev« menijo organizatorji okrogle mize Sekcija refleksoterapevtov pri GZS – Podjetniško trgovski zbornici in Združenje za integrativno medicino Slovenije.
    Več o ...
  • Polletno srečanje BICOM bioresonančnih terapevtov

    14.06.2015

    14.6. je potekalo polletno srečanje BICOM bioresonančnih terapevtov, kjer so si izmenjevali terapevtske izkušnje, nabirali nova znanja ter se seznanjali s standardi potrebnih za še boljšo bioresonančno prakso.
    Več o ...
  • Ob 20. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji

    13.09.2014

    Ob častitljivi obletnici smo se BICOM terapevti in drugi njeni zagovorniki in podporniki zbrali v Portorožu na dvodnevnem mednarodnem kongresu. Organizator je bil Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino. Predsednica njegovega strokovnega sveta Darinka Strmole, dr.med., se je v imenu članov inštituta zahvalila najbolj zaslužni za tako pohvalno stanje v Sloveniji, gospe Tei Rome.
    Več o ...
  • Mednarodni kongres ob 20. obletnici BICOM bioresonance v Sloveniji

    06.09.2014

    5. in 6.9. je v Portorožu (hotel Slovenija, Lifeclass) potekal prvi mednarodni kongres ob 20. obletnici BICOM bioresonančne metode v Sloveniji. Kongresa se je udeležilo preko sto udeležencev, ki so prišli ne samo iz Slovenije, temveč tudi iz Švice, Nemčije, Švedske, BIH, Hrvaške, Srbije, Črne gore, Makedonije in Kosova. Strukturo udeležencev je v veliki večini sestavljala stroka, saj je bilo več kot 75% udeleženih z uradno medicinsko ter farmacevtsko izobrazbo.
    Več o ...
  • 54. mednarodni kongres BICOM bioresonančnih terapevtov

    04.05.2014

    Med 2. in 4. 5. 2014 je potekal 54. mednarodni kongres v nemškem mestu Fulda, kamor vsako leto pride več sto bicom terapevtov iz celega sveta. Letos se je kongresa udeležilo 450 terapevtov, ki so si izmenjevali dragocene izkušnje na področju bioresonance. Pester program je zaobjel teme tako iz stomatologije, ginekologije, naturopatije, veterine, skratka interes je vzbudil pri tudi najbolj izkušenih terapevtih.
    Več o ...
  • Vse več zdravnikov začenja razmišljati s svojo glavo

    24.04.2014

    Preberite si odličen prispevek naše članice in strokovne sodelavke v Zavodu za bioresonanco zdravnice Darinke Strmole, ki vodi svojo osebno ambulanto v Trebnjem.
    Več o ...
  • Problem KANDIDIAZE v očeh šolske medicine in komplementarnih dopolnilnih tehnik

    28.02.2014

    Bernarda Valenčič, magistra farmacije in izkušena BICOM terapevtka, je tokrat podala svoje mnenje v članku za revijo Medicina in ljudje, časnika Finance. Glavna tema je osredotočena na vedno pereč problem KANDIDIAZE v očeh šolske medicine in komplementarnih dopolnilnih tehnik.
    Več o ...
  • Seminar ELEKTROAKUPUNKTURE za bioresonančne terapevte

    14.02.2014

    14. in 15. februarja 2014 smo uspešno zaključili osnovni seminar iz Elektroakupunkture. Predavala je BICOM terapevtka Kirsten Soltau (naturopat).
    Več o ...
  • 1. slovenski kongres integrativne medicine z mednarodno udeležbo

    23.11.2013

    23.11.2013 je potekal 1. slovenski kongres integrativne medicine z mednarodno udeležbo. Kongresa se je udeležilo preko 200 obiskovalcev, zdravnikov, farmacevtov, zdravilcev. Predavali so pomembni slovenski zdravniki, ki podpirajo komplementarnost v klasični medicini.
    Več o ...
  • Bioresonanca kot pomoč pri zdravljenju

    23.11.2013

    V novicah si lahko preberete zelo dober članek višje medicinske sestre gospe Dušice Košir, ki se ukvarja z bioresonanco že 2 leti. Redno predava o bioresonanci v Idriji in Ajdovščini.
    Več o ...
  • Reportaža o integrativni medicini v Sloveniji

    25.06.2013

    V Hiši bo Združenje za integrativno medicino ustanovilo karitativno ambulanto (za osebe brez urejenega zdravstvenega zavarovanja) in številne posvetovalnice vseh vej integrativne medicine. Slovenski mediji so odprtje, idejo in dogodke zelo pozitivno povzeli in celotna javnost je nad idejo navdušena. Na povezavi si lahko ogledate reportažo oddaje Preverjeno, ki je bila na POP TV v torek, 25.06.2013
    Več o ...
  • Svečani dogodek ob otvoritvi Hiše integrativne medicine

    11.06.2013

    V torek 11 junija 2013 je v Celju na sedežu Združenja za integrativno medicino potekala slavnostna otvoritev prve Hiše za integrativno medicino v Sloveniji.
    Več o ...
  • Združenje za integrativno medicino Slovenije

    10.11.2012

    Novembra 2012 je na Slovenskem kongresu integrativne medicine, na katerem so sodelovali eminentni predstavniki Evropskega združenja za integrativno medicino, Evropskega parlamenta, Zdravniške zbornice Slovenije in ugledni gostje iz tujine, sprejeli odločitev o ustanovitvi Združenja za integrativno medicino Slovenije.
    Več o ...
Prikaži strani