februar 2021
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Razvrsti po:

Grahek Urška, dr. vet. med.

17.07.2018

Bioharmonija d.o.o.
Oljčna pot 63b
6000 Koper

Tel.: 031 590 536
E-pošta: ursagrahek@yahoo.com

Spletno mesto: www.bioharmonija.com

Področje dela: Veterina

Moje ime je Urša Grahek. Že v zgodnji mladosti sem vedela: veterina bo moj poklic. Od rojstva naprej me na moji poti skozi življenje spremljajo živali. Moje otroštvo je prepleteno s spomini in doživljaji, v katerih glavno vlogo odigrajo ravno one, pa ne samo kužki in mucke, temveč tudi druge domače ter malo bolj eksotične živali. Pri nas doma so bile živali vedno del družine.

Velik del mojega odraščanja pa me je spremljala nemška ovčarka Oli, ki je doživela častitljivih 15 let. Zdaj pa mi dela družbo moj lepotec, Maine Coon, muc po imenu Lynx, ki mi izreka dobrodošlico ob prihodih domov.

Ta ljubezen do živali me je tudi privedla na študij veterinarstva, okoliščine pa so me po uspešno zaključenem študiju najprej zanesle v farmacevtske vode, čeprav je veterina moj osnovni poklic. V farmaciji pa sem dobila ogromno znanja, ki ga s pridom uporabljam v vsakdanjem delu. Ves čas pa me je spremljala želja po vrnitvi, predvsem pa želja pomagati živalim tudi na drugačen način. Verjamem namreč v to, da so živali, tako kot smo ljudje, celostna bitja in da bi moral biti takšen tudi pristop k zdravljenju. In to želim ponuditi tudi vašim kosmatinčkom.

Moje prve izkušnje z bioresonanco so bile odlične in to je tisto, kar me je navedlo, da sem začela razmišljati, da bi na ta način lahko pomagala tudi živalim. Pa ni ostalo samo pri razmišljanju, kar hitro sem si nabavila bioresonančni aparat BICOM, se začela izobraževati ter pridobivati prve izkušnje. In preden sem se prav zavedala, sem že stopala po novi poti v mojem življenju, po kateri hodim zdaj že poldrugo leto in na kateri sem s pomočjo bioresonance pomagala že kar nekaj kužkom in muckam k izboljšanju njihovega zdravstvenega stanja. In kakšna občutja se ob tem rodijo…neprecenljivo!

Moja druga ljubezen pa je morje, zato sem se tudi odločila, da se preselim na obalo, kjer tudi v glavnem izvajam bioresonanco pri kolegici Lari Kralj v Veterinarskem centru Lara v Izoli. Živeti na obali in še pomagati živalim…kaj več si človek sploh lahko še želi.